POC Partners is uw bouwheer

EEN NAAM ALS REFERENTIE

Met ’t Zandkasteeltje is POC niet aan haar proefstuk toe. POC Partners ontwikkelt sinds jaren duurzame, kwalitatieve vastgoedprojecten op toplocaties, van het Zoute tot De Panne. 

POC hanteert zeer strenge criteria bij de selectie van projectgronden. Deze methodologie zorgt ervoor dat POC er steeds als eerste bij is om een toplocatie te detecteren. 

Het feit dat POC een grond selecteert, houdt voor u als klant de garantie in dat u investeert in een project met een absolute meerwaarde. Door deze gerichte aanpak kan POC Partners bogen op een zeer goede faam in de residentiële vastgoedsector.

Bezoek onze website op www.pocpartners.com

SPEEL OP ZEKER

De aankoop van een woning in ’t Zandkasteeltje doet u in de eerste plaats voor uzelf en voor uw gezin. Om er te relaxen tijdens weekends en vakanties of om er permanent te vakantie-wonen. 

Vergeet echter niet dat de aankoop van vastgoed aan de kust op langere termijn ook een zeer goede investering is. Zeker wanneer andere beleggingen een verstandige beslissing weinig garanties inhouden. Een vastgoedproject van dit niveau en met deze ligging is een zekere en waardevaste investering. 

Geniet er nu zelf van, of profiteer van een aantrekkelijke opbrengst bij verhuring... één ding is zeker, later kijkt u gegarandeerd tegen een aanzienlijke meerwaarde aan.