Wonen in een zee van groen... aan zee

Sommige plekjes op aarde werken als een magneet op een kunstenaar. Sint-Idesbald is zo een dorp uit de kunst. Paul Delvaux drukte er zijn surrealistische stempel op. Ook andere grote namen uit de schilderkunst maakten er deel uit van de bloeiende kunstenaarskolonie. Tot op vandaag blijft Sint-Idesbald intrigeren en ademt het authenticiteit, architectuur, kunst, natuur en recreatie uit. Oude prentkaarten getuigen van het rijke architecturale verleden.Villa’s met poëtische namen als Villa Loxley, Villa Guadeloupe en Villa Belvédère waren de inspiratie bij het uittekenen van de details. ‘t Zandkasteeltje brengt hiermee de authentieke charme van deze unieke badplaats weer tot leven. Op deze basis zijn de architecten erin geslaagd een hedendaagse en tegelijk toekomstgerichte interpretatie van wonen aan zee te brengen.

Uw villa in het kustgroen reeds vanaf € 395.000 !

Kwalitatief hoogstaande en gepersonaliseerde woningen op een exclusieve locatie kunnen best betaalbaar zijn: 't Zandkasteeltje is  een zeldzaam voorbeeld . Voor € 395.000 beschikt u over een tot in de puntjes afgewerkte woning met een ruime leefruimte, een zonnige tuin en 3 volwaardige slaapkamers. En dat temidden een residentiële parkzone op wandelafstand van de zee en van het centrum van Sint-Idesbald. Voor de prijs van een gemiddeld appartement... Maak een afspraak met onze makelaars en overtuig uzelf.

Synoniem voor: kustnatuur, authenticiteit, rust, gezelligheid, privacy.

’t Zandkasteeltje werd op landschappelijk vlak mooi vormgegeven door Avantgarden, een trendzettend ontwerp- en aanlegbedrijf voor private tuinen, parken en stedelijk groen. Het publiek domein neemt trouwens een belangrijk stuk in van de totale oppervlakte. Het park, de gezellige straatjes en kronkelende wandelpaden brengen extra sfeer. Licht glooiende grasvelden vormen de achtergrond voor solitaire bomen en rond gesnoeide, groenblijvende liguster. Ze vormen een visueel verlengstuk op de private tuinen.